Ervaringen

Ervaringen van onze cliƫnten

Wij kunnen vertellen hoe we te werk gaan in onze praktijk, maar dit kunnen onze cliƫnten veel beter. Hieronder een greep van reacties die wij van vrouwen en hun partners hebben mogen ontvangen op facebook en zorgkaart Nederland.

Bent u na het lezen van de ervaringen enthousiast geworden over onze praktijk? Meld u dan direct aan via het online aanmeldformulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 024-3558436.


"Hele fijne praktijk met lieve verloskundigen! Ik kon steeds terecht met al mijn vragen. De bevalling zelf ging bij mij heel snel, de nazorg in het kraambed was super! Dank je wel!!"
4 mei 2017 op facebook

"Fijne praktijk, persoonlijke aandacht, voelde me echt welkom."
7 december 2016 op Zorgkaart Nederland

"Super fijne praktijk! Allemaal lieve dames! Ben bij beide zwangerschappen heel fijn begeleid!!"
6 december 2016 op facebook

"Geweldige dames! Van het eerste tot het laatste telefoontje, bezoekje, bevalling en nazorg had ik niet meer tevreden kunnen zijn!"
14 december 2015 op facebook

"Gedurende de hele zwangerschap hele prettige consulten gehad en de bevalling samen met Ellen was een prachtige en fantastische ervaring. Mede dankzij haar prettige en kundige begeleiding!"
5 mei 2015 op facebook

"Super thuis bevallen met verloskundige Ellen Zanders. Altijd goed te bereiken. En een lieve luisterende assistente."
6 december 2016 op Zorgkaart Nederland

"Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en daarna. Persoonlijk en professioneel. Ik zou deze verloskundige praktijk iedereen aanraden!"
18 december 2015 op facebook

"Zowel tijdens mijn zwangerschap als tijdens de bevalling geweldige professionele ondersteuning gehad! Super blij dat ik thuis kon bevallen van een prachtdochter. Bij een 2e komen we zeker weer terug bij Sint Anna!"
9 december 2015 op facebook