Nieuws

Aankondiging stagaire

12 april 2017

Vorige week is Gabriƫlle begonnen met haar stage bij ons. Ze is vierdejaars en tot en met juli kunnen jullie haar tegenkomen! Heb je hier bezwaar tegen, laat dat dan aan ons weten.


NIPT

1 april 2017

Vanaf 1 april is er de mogelijkheid om vanaf 11 weken zwangerschap de NIPT te doen. Wil je weten of er aanwijzingen zijn of je kindje het down-, Edwards, of patausyndroom heeft dan kun je nu dus kiezen tussen de reeds bestaande combinatietest en de NIPT. Voor meer informatie kun je natuurlijk bij ons terecht maar het is ook zeker handig om te kijken op http://www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl/


Mariska terug

8 maart 2017

Na een half jaar intens van haar kindjes te hebben mogen genieten, is Mariska gisteren weer begonnen met werken. Ze zei na haar spreekuur: " Heerlijk om weer terug te zijn". Dus...hopelijk zien jullie haar binnenkort!

HIP Studie

4 maart 2017

Onze praktijk doet mee aan de HIP-studie. Hierbij wil Sanquin graag een extra onderzoek doen in het bloed dat we afnemen bij 27 weken als je rhesus D of c negatief bent. Wij vragen jullie hier toestemming voor. Je kunt vast op de link klikken als je meer informatie wilt.

Geboorte aangifte

10 januari 2017

Let op: vanaf nu moet je de geboorteaangifte doen binnen 3 dagen en niet binnen 3 werkdagen. Is dit niet mogelijk door het weekend of een feestdag? Dan wordt de termijn voor de aangifte verlengd zodat er ten minste 2 werkdagen overblijven om geboorteaangifte te doen. Klik hier voor meer informatie.

Hielprik

28 december 2016

Per 1 januari 2017 zullen er twee aandoeningen toegevoegd worden aan de hielprik. Lees meer op: RIVM.NL